Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan.

OK

Buiten Bonsai

Een vaak gemaakte vergissing  over bonsaibomen, is dat deze alleen binnen gehouden kunnen worden, maar niks is minder waar. Of beter gezegd, de meeste Bonsai bomen zijn buiten bomen! deze buiten-Bonsai worden namelijk alleen buiten blootgesteld aan de seizoenen, dit hebben deze bomen nodig om gezond te groeien in de lente en de zomer, en in het najaar in hun winterrust te komen, net als gewone bomen.
In feite zijn buiten-bonsai dan ook gewoon bomen, die door vele jaren van training, geduld en aandacht zich samen met de eigenaar of kweker hebben ontwikkeld tot miniaturen van “echte” bomen, in een Bonsai pot.

Onze collectie Bonsai bomen bestaat dan ook grotendeels uit buiten-Bonsai, maar niet alleen volgroeide Bonsai, ook startmateriaal en Pré-Bonsai hebben een prominente plek in ons standaard assortiment. Ons assortiment varieert van shohin bonsai tot yamadori en alles ertussen in, in verschillende variëteiten, stijlen en prijzen. Onze Bonsai, pré-Bonsai en startmateriaal komen uit alle windstreken en zijn daardoor stuk voor stuk uniek.

De volgende soorten zijn dan ook slechts een tipje van de sluier van wat wij standaard in het assortiment hebben!