Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan.

OK

Japanse Esdoorn

Japanse esdoorn kopen bij Nobilis Ens 

Bent u op zoek naar een mooie Japanse esdoorn oftewel een Acer Palmatum? Dan bent u bij Nobilis Ens aan het juiste adres. Japanse esdoorns zijn zeer waardevolle tuinplanten. De bladeren van deze plant zijn zeer fijn en diep ingesneden. Afhankelijk van het soort plant variëren de bladkleuren van rood tot groen, oranje en geel. In het najaar hebben Japanse esdoorns een mooie herfstkleur. In uw tuin staan ze het liefst in de halfschaduw, maar u kunt de plant natuurlijk ook in een pot zetten. In potten komen de Japanse esdoorns ook goed tot hun recht. De plant groeit langzaam, daarom hoeft u hem niet te snoeien. 

Bij Nobilis Ens vindt u prachtige Japanse esdoorns van goede kwaliteit. U bent van dinsdag t/m zaterdag van harte welkom om ons diverse assortiment in Ens te komen bekijken. Op maandag zijn wij alleen volgens afspraak geopend. Ook voor dit seizoen hebben we weer een uitgebreid assortiment aan bomen en planten. 

Neem contact op!

Mooie planten en bomen van uitstekende kwaliteit 

Kom eens langs bij ons Nobilis in Ens. Hier vindt u niet alleen bomen en planten, maar ook aankleding voor uw terras als oude wijnvaten, tuinornamenten en meubels. Daarnaast komen onze planten en bomen bij gerenommeerde kwekers en importeurs vandaan. Zo bent u gegarandeerd van mooie planten en bomen van uitstekende kwaliteit. In ons diverse assortiment vindt u tuin- en terrasbeplanting als de Japanse esdoorn, vormsnoei-, mediterrane bomen en inheemse bomen. 

Onze bomen en planten komen gedurende het jaar in delen bij ons binnen. Bekijk daarom regelmatig onze website of kijk op onze Marktplaats pagina voor de actuele aanbiedingen van dit moment. Daarnaast worden onze nieuwkomers niet altijd direct online geplaatst, dus een bezoek aan Nobilis Ens blijft altijd meer dan de moeite waard. Voor vragen of meer informatie over de Japanse esdoorn, mag u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

De Japanse Esdoorn is een van de meest populaire bomen die bij Nobilis Ens te koop is. Het kopen van een Japanse Esdoorn bij Nobilis Ens is een geweldige manier om de tuin van uw huis op te fleuren. Met deze prachtige, karaktervolle boom kunt u meer kleur, rust en schoonheid toevoegen aan uw tuin.

Nobilis Ens heeft een grote selectie van Japanse Esdoorns, in verschillende maten en stijlen. Bij ons kunt u de beste kwaliteit krijgen van deze unieke boom, en genieten van een boom dat uw tuin echt opfleurt. U kunt ook bij ons terecht voor advies en ondersteuning bij het kiezen van de juiste Japanse Esdoorn voor uw tuin.

Bij Nobilis Ens kunt u met vertrouwen kopen, omdat we alleen de beste kwaliteit bomen verkopen. Onze bomen worden gecontroleerd op ziektes en plagen, zodat u zeker weet dat u een gezonde en sterke boom koopt. We hebben ook een team van tuiniers en boomverzorgers die u kunnen helpen bij het adviseren over planten en onderhouden van uw Japanse Esdoorn.

Kortom, als u op zoek bent naar een prachtige, karaktervolle boom voor uw tuin, dan kunt u bij Nobilis Ens terecht voor de beste Japanse Esdoorn. Wij bieden u de beste kwaliteit, advies en ondersteuning, zodat u kunt genieten van een unieke boom die lange tijd meegaat. Kom vandaag nog langs en koop uw Japanse Esdoorn bij Nobilis Ens!