Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan.

OK

Palmboom

Een prachtige toevoeging aan uw tuin: de palmboom

Bent u op zoek naar een elegante toevoeging aan uw tuin of op uw terras? Dan is een palmboom de perfecte keuze! Bij Nobilis Ens hebben we een uitgebreid assortiment palmbomen die uw buitenruimte transformeren tot een sfeervolle en exotische omgeving. Of u nu een palmboom uit onze kwekerij wilt kopen, bestellen of laten bezorgen, bij ons vindt u de ideale palmboom voor uw tuin.

Is een palmboom winterhard?

Een veelgestelde vraag die we vaak ontvangen is: is een palmboom winterhard? Het goede nieuws is dat er verschillende soorten palmbomen zijn die uitstekend gedijen in het milde Nederlandse klimaat. Bij Nobilis Ens hebben we ervoor gezorgd dat we de meest winterharde palmbomen in ons assortiment hebben, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken tijdens koude winters.

De drie meest bekende winterharde palmbomen die wij aanbieden zijn de Trachycarpus Fortunei, Trachycarpus Wagnerianus en de Chamaerops Humilis (Europese Dwergpalm). Deze soorten zijn perfect geschikt voor ons klimaat en kunnen temperaturen van 10-13 graden onder nul zonder problemen verdragen. U kunt dus met een gerust hart genieten van een prachtige palmboom in uw tuin.

Bescherming tijdens extreme vorst

Hoewel onze palmboom winterhard is en bestand tegen typische Nederlandse winters, is het belangrijk om te benadrukken dat niets volledig winterhard is. Tijdens uitzonderlijk strenge vorst kunnen zelfs winterharde palmbomen extra bescherming nodig hebben. In dergelijke gevallen raden we aan om uw palm te beschermen tegen de kou om eventuele schade te voorkomen. Onze medewerkers kunnen u hierin helpen met advies.

Ontdek ons assortiment

Naast de winterharde soorten hebben we ook enkele minder winterharde palmbomen in ons assortiment. Als u op zoek bent naar een specifieke palmboom voor uw tuin of op uw terras, kunnen onze experts u adviseren over de geschikte keuze en verzorging. Zo bieden wij onder andere de Bismarckia nobilis (Bismarckpalm), Phoenix canariensis (Canarische Dadelpalm), Livistona chinensis (Chinese Waaierpalm), Washingtonia robusta (Woestijnpalm) en de Butia palm aan.

Advies over de verzorging van uw palmboom

Het is begrijpelijk dat u vragen heeft over de verzorging van uw palmboom. Onze toegewijde medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. Of het nu gaat om het kweken, plaatsen, of de juiste bescherming van uw palm, bij Nobilis Ens kunt u rekenen op persoonlijk advies op maat.

Kies voor een prachtige palmboom in uw tuin of op uw terras en creƫer een stijlvolle en sfeervolle omgeving om van te genieten! Kom vandaag nog uw palmboom uit onze kwekerij bestellen en kopen bij Nobilis Ens en laat deze bezorgen op uw gewenste locatie.

Neem contact op!