Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan.

OK

Mediterrane bomen

Assortiment Mediterrane bomen bij Nobilis Ens

Bent u op zoek naar mediterrane bomen en planten? Bij Nobilis Ens vindt u een prachtig assortiment. Binnen mediterraan vallen diverse bomen en planten. Denk aan olijfbomen, palmen, vijgenbomen, citrusbomen, granaatappelbomen en druivenbomen. Maar ook planten als yucca, oleanders, Italiaanse cipressen, Albizia en nog veel meer. Het zijn bomen met een tropisch tintje uit het Middellandse zeegebied. De meeste van deze bomen kunnen volle zon en hoge temperaturen goed weerstaan, maar ze houden minder van hele natte grond en vorst. 

Als u op zoek bent naar een boom met een typisch mediterrane uitstraling, dan is een palmboom of een olijfboom altijd een goede keuze. Mediterrane sierbomen als de hibiscus en judasboom geven naast de tropische sfeer, ook kleur aan uw tuin. Daarnaast is een druivenboom, vijgenboom of granaatappelboom ook een leuke keuze. Aan het einde van de zomer plukt u zelf de vruchten van de boom, daarnaast staan ze mooi in de tuin.

Neem contact op!

Gerenommeerde kwekers en importeurs

Bij Nobilis Ens beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan mediterrane bomen en planten. Daarnaast vindt u bij ons ook diverse andere soorten bomen en planten. Kom dus gerust eens bij ons langs en ontdek zelf ons ruime aanbod. Onze bomen en planten komen bij gerenommeerde kwekers en importeurs vandaan. Ook vindt u bij Nobilis Ens aankleding voor uw terras. Denk aan oude wijnvaten, tuinornamenten en meubels. Vaak zijn deze van verschillende materialen gemaakt.
Een bezoek aan Nobilis Ens is altijd de moeite waard. Wij ontmoeten u graag op onze locatie. Hier staan onze medewerkers klaar om u verder te helpen. Natuurlijk mag u bij vragen ook altijd even contact met ons opnemen. Van dinsdag t/m zaterdag bent u van harte welkom bij Nobilis Ens. Bekijk terwijl u hier bent ook onze andere bomen en planten. Ons assortiment gaat van miniatuur boompjes tot vele bomen van het maatje XXL.

Albertine Van Slooten
Albertine Van Slooten
29/05/2022
Prachtig assortiment. Een lust om er alleen al rond te lopen. Supermooie boompjes en struiken. Als je echt wat bijzonders zoekt voor in je tuin, moet je hier zijn!
J J
J J
25/03/2022
Echt top! mooie bonsai met redelijke prijs, de eigenaar is super vriendelijk en geeft je goed advies.
Olaf ten have
Olaf ten have
22/07/2021
Prachtige bomen voor een nette prijs, voor ieder zijn smaak en budget wel wat te vinden. Ook word je hier erg vriendelijk ontvangen.
Tiemen van Dijk
Tiemen van Dijk
09/07/2021
Mooi spul voor hele nette prijzen! Zeker de moeite waard om een keer te kijken. Voor elk budget is er wel wat leuks te vinden.
anja oudhoff
anja oudhoff
10/06/2021
Super goede planten .