Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan.

OK

Buiten Bonsai

Wilt u een mooie Bonsai kopen voor buiten? Een vaak gemaakte vergissing  over bonsaibomen, is dat deze alleen binnen gehouden kunnen worden, maar niks is minder waar. Of beter gezegd, de meeste Bonsai zijn buiten Bonsai! Deze buiten Bonsai worden namelijk alleen buiten blootgesteld aan de seizoenen, dit hebben deze bomen nodig om gezond te groeien in de lente en de zomer, en in het najaar in hun winterrust te komen, net als gewone bomen.
In feite zijn buiten bonsai dan ook gewoon bomen, die door vele jaren van training, geduld en aandacht zich samen met de eigenaar of kweker hebben ontwikkeld tot miniaturen van “echte” bomen, in een Bonsai pot.

Bonsai voor buiten kopen, van groot tot klein!

Bij Nobilis Ens kunt u prachtige buiten Bonsai in alle maten kopen. Onze collectie bestaat grotendeels uit buiten Bonsai, die speciaal zijn gekweekt om in de natuurlijke omgeving te gedijen. Of u nu op zoek bent naar een volgroeide Bonsai of startmateriaal om zelf te trainen, wij hebben een ruim assortiment om aan uw wensen te voldoen. Onze buiten Bonsai komen in verschillende vari√ęteiten, stijlen en prijzen, en zijn afkomstig uit diverse windstreken. Bij Nobilis Ens vindt u de perfecte Bonsai voor buiten, waarmee u uw buitenruimte kunt verfraaien.

Workshop bonsai

Wij organiseren regelmatig workshops specifiek over bonsai. Klik hier voor ons gehele aanbod aan workshops en schrijf je in voor een bonsai-workshop!

De onderstaande foto geeft dan ook slechts een tipje van de sluier van wat wij standaard in het assortiment hebben! Kijk onderaan de pagina voor nog meer voorbeelden.

Japanse bonsai kopen


Bonsai-consult

Vanaf heden is het bij ons mogelijk een persoonlijk Bonsai-consult te plannen. Tijdens het consult worden uw Bonsaiwensen of vragen besproken en aan de hand daarvan een plan gemaakt voor elk van uw Bonsai. Deze consulten zijn dus ook te boeken als u niet toekomt aan het onderhoud van uw collectie, wij kunnen al het onderhoud van uw bomen overnemen, van verpotten tot vormgeven, alles is mogelijk.

Het consult is te boeken per half uur, uur of dagdeel. De kosten hiervoor zijn 30 euro per half uur, 55 euro per uur en 200 euro voor een dagdeel (4 uur).

Voor meer informatie bent u van harte welkom om langs te komen, of stuur een mail naar [email protected].