Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan.

OK
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Onze winkel

Kom eens bij ons langs!

Op ons buitenterrein vindt u een bijzondere en prachtige en kwalitatieve collectie mediterrane bomen. Onze collectie bestaat uit:

In onze winkel vindt u prachtige en diverse bonsaibomen. De boompjes vindt u in verschillende formaten. Wanneer u zo’n bonsaiboom gaat kopen, wilt u hier natuurlijk ook een passende schaal bij. Daarom bieden wij u diverse schalen waar u uw nieuwe bonsaiboom in kunt zetten. Deze zijn beschikbaar in verschillende formaten, kleuren, vormen en materialen. Daarnaast hebben wij ook prachtige beelden die u in de tuin kunt zetten. Denk aan Boeddha beelden, maar ook bijzondere creaties van hout. 

Ook vindt u in onze winkel natuurlijk de kleinere gereedschappen en materialen die u nodig heeft voor het verzorgen van uw bonsaiboom en andere planten. Kom gerust eens bij ons langs en ontdek zelf ons uitgebreide aanbod. Onze medewerkers staan hier voor u klaar en voorzien u graag van advies. Als u vragen heeft over het verzorgen van diverse planten, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder.