Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan.

OK
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Bonsai

Bonsai

Bonsai zijn de in de loop der jaren steeds bekender geworden. Ook voor veel Nederlanders is het een hobby om Bonsai  bij te houden en in leuke vormen te snoeien. In het Japans betekent Bonsai ‘geplant in container’. Het staat voor een verzameling van technieken waarbij een boom wordt gekweekt, verzorgd en geknipt. De Bonsai  kennen hun oorsprong in China. Eeuwen geleden begonnen de Chinezen met het kweken van klein boompjes in potten. Het verzorgen van deze boompjes is een ware kunstvorm en deze trend is uiteindelijk uit Azië overgewaaid naar Nederland. 

Er bestaan verschillende soorten Bonsai. Voor de verzorging en standplaats van de boom is het afhankelijk welke Bonsai u in huis haalt.

Bonsai kopen bij Nobilis Ens 

Nobilis Ens biedt u een divers en uitgebreid assortiment aan Bonsai. Op onze rijkelijk gevulde plant tafels vindt u allerlei soorten en rassen pré-Bonsai. Dit zijn dus de starters. Daarnaast bieden wij u ook unieke oudere en ver gevorderde Bonsai. Ook voor de benodigde voeding en bonsai-gereedschappen kunt u bij ons terecht. Het verzorgen van Bonsai is een leuke en dankbare hobby, die helemaal niet duur hoeft te zijn. Nobilis Ens biedt u starters, oftewel pré-Bonsai, al vanaf vijftien euro. 

Het is zeker de moeite waard om een bij ons langs te komen. Zo kunt u onze diverse Bonsai zelf eens bekijken. Denk aan kleine Pinus naaldboompjes en jonge Japanse Esdoorns. Maar ook Inmiddels bestaat ons assortiment Bonsai uit meer dan 5000 bomen, zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan ons.

Juniperus, Wisteria, Taxus, beukenoompjes, iepen en nog veel meer.

Wilt u niets missen op Bonsai gebied? Laat u dan inschrijven op Nobilis-Bonsai en wordt automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe voorraad, interessante aanbiedingen en nieuwsbrieven. Stuur een verzoek naar info@nobilisens.nl. 

Workshop bij Nobilis Ens

Vanaf heden zijn er ook workshops te volgen bij ons. Onze medewerkers nemen u op een laagdrempelige manier mee in de wereld van Bonsai.

Ook een workshop bijwonen; mail ons dan op info@nobilisens.nl en wij zorgen dat u toegevoegd word aan ons inmiddels ruime klantenbestand.