Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan.

OK
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Tuinartikelen

De mooiste tuinartikelen vindt u bij Nobilis Ens 

Uw tuin is natuurlijk net zo belangrijk als uw huis. Met mooi weer geniet u nog meer van uw eigen tuin wanneer deze naar wens is ingericht. Daarom besteed u ook hier waarschijnlijk graag aandacht aan. Bij Nobilis Ens kunt u ook terecht voor diverse tuinartikelen. Denk aan leuke decoratie voor in uw tuin, onder andere houten vaten en bloembakken en plantenbakken. Maar ook tuinartikelen als diverse grondsoorten, voeding, mest en gereedschappen. 

Met de juiste tuindecoratie komt uw tuin helemaal tot bloei. Met onze tuinartikelen in verschillende stijlen, kunt u uw tuin inrichten naar smaak. Daarnaast bieden wij u ook alle tuinmaterialen en gereedschappen om uw tuin mee te onderhouden. Ontdek zelf ons assortiment door eens langs te komen bij Nobilis Ens. Bekijk ook onze Marktplaats pagina om onze actuele aanbiedingen te zien. Niet alle nieuwkomers worden direct online geplaatst, dus het is zeker de moeite waard om eens langs te komen. 

Goede verzorging van uw tuin en planten 

U bent van dinsdag t/m zaterdag van harte welkom op ons terrein om ons ruime aanbod te komen bekijken. Uiteraard beschikken wij ook over een divers assortiment aan bomen en planten. Ook hier vertellen wij u graag meer over. Als u op zoek bent naar mooie meubels voor in uw tuin, bent u bij Nobilis Ens ook aan het juiste adres. Onze meubels worden vaak meesterlijk van verschillende materialen gemaakt. 

Om uw planten goed te laten groeien, is het belangrijk dat u hiervoor plantenvoeding of meststoffen gebruikt. Voor de tuin kunt u universele mest gebruiken, maar ook specifieke mest voor een bepaalde plant kiezen. Er zijn twee soorten mest, organische mest en minerale mest. Welk u het beste kunt gebruiken, kan lastig zijn om te bepalen. Bij Nobilis Ens voorzien wij u graag van advies als het gaat om de juiste plantenvoeding en mest. Vraag ons gerust om meer informatie.