Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan.

OK

Bonsai

Bonsai zijn de in de loop der jaren steeds bekender geworden. Ook voor veel Nederlanders is Bonsai een hobby waar creativiteit, techniek en kennis samenkomen in het onderhouden van deze prachtige bomen. In het Japans betekent Bonsai ‘geplant in container’. Het staat voor een verzameling van technieken waarbij een boom wordt gekweekt, verzorgd en gevormd. De Bonsai kennen hun oorsprong in China. Eeuwen geleden begonnen de Chinezen met het kweken van bomen en planten in potten. Het verzorgen van Bonsai is een ware kunstvorm en deze trend is uiteindelijk vanuit China en Japan overgewaaid naar het westen en is in de loop der tijd omarmd door hobbyisten en professionals over de hele wereld.


Voor het cultiveren kunnen heel veel soorten bomen en struiken gebruikt worden, afhankelijk van de soort kan de verzorging dus verschillen.
Bonsai kopen bij Nobilis Ens

 

Nobilis Ens biedt u een divers en uitgebreid assortiment aan Bonsai, pre-Bonsai en startmateriaal, Nobilis Ens is een bonsai kwekerij in de Noordoostpolder..
Op onze rijkelijk gevulde plant-tafels vindt u allerlei soorten en maten, voor Bonsai geselecteerd startmateriaal. Dit startmateriaal (ruw materiaal) word gebruikt als basis voor toekomstige Bonsai wat met de juiste technieken, creativiteit, verzorging en een flinke dosis geduld, te vormen is tot stuk voor stuk prachtige Bonsai.

Daarnaast bieden wij u ook een verscheidenheid aan pre-Bonsai, waar met wat werk en begeleiding op relatief korte termijn mooie Bonsai van te vormen zijn. Wilt u een al volgroeide Bonsai? Dan bent u bij Nobilis Bonsai ook op het juiste adres: Wij hebben verschillende topstukken in ons assortiment. Deze bomen zijn veelal jaren oud, en zijn met zorg, geduld en liefde gevormd tot indrukwekkende Bonsai.

Het verzorgen van Bonsai is een leuke en dankbare hobby, die helemaal niet duur hoeft te zijn. Nobilis Ens biedt u startmateriaal, al vanaf vijftien euro. Ook voor de benodigde Bonsai aanverwante artikelen kunt u bij ons terecht, denk hierbij aan Bonsai-potten, draad, meststoffen en grondsoorten etc. Het is zeker de moeite waard om eens bij ons langs te komen, zo kunt u onze diverse Bonsai zelf eens bekijken.

Wilt u niets missen op Bonsai gebied? Laat u dan inschrijven op Nobilis-Bonsai en wordt automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe voorraad, interessante aanbiedingen en nieuwsbrieven. Stuur een verzoek naar info@nobilisens.nl. 

 

Neem contact op!